Vitamín B-17, všeobecne známy ako "Amygdalin”, alebo "Laetrile", je prirodzená látka, ktorá sa nachádza v rôznych druhoch rastlinného sveta. Najväčšia koncentrácia je v semenách kvitnúceho ovocia ako sú jadrá marhúľ a iných horkých orieškov/jadier. Existuje veľa semien, obilnín a zeleniny, ktoré obsahujú minimálne množstvo vitamínu B-17 a tvoria časť našej dennej stravy.
Rôzne dokumenty z najstarších civilizácií ako boli Egypt v čase faraónov a z Číny 2500 rokov pred Kristom spomínajú terapeutické využitie derivátov z horkých mandlí. Egyptské papyrusy spred 5000 rokov spomínajú používanie "voda amigdalorum" na liečbu niektorých nádorov na koži. Ale systematické štúdium vitamínu B-17 v skutočnosti nezačalo skôr ako v prvej polovici minulého storočia, kedy chemik Bohn objavil v roku 1802, že počas destilovania tekutiny z horkých mandlí sa uvoľňuje kyselina hydrocyanic. Čoskoro sa niekoľko výskumníkov začalo zaoberať analýzou tohto extraktu a tak po prvý krát p. Robiquet a Boutron izolovali bielu kryštalickú látku, ktorú nazvali AMYGDALIN (z amygdala = mandľa). Amygdalin je extrakt z jadier marhúľ, a je výživovým doplnkom nič viac.
S veľkým zadosťučinením vám predstavujeme túto rastlinnú látku, ktorej proti-rakovinové zloženie bolo empiricky známe roky, ale za ostatných dvadsať rokov bolo vedecky dokázané hlavne prostredníctvom klinických štúdií vedených Dr. Ernesto Contreras Rodriguezom, ktoré sa uskutočnili v nemocnici OASIS of Hope Hospital predtým známej ako Centro Medico y Hospital Del Mar at Playas de Tijuana, B.C.N. Mexico. Viac ako 100,000 pacientov vyhľadalo Dr. Contreras od roku 1963. Vitamín B-17, alebo Laetrile terapia sa používa len v niekoľkých nemocniciach v Mexiku, ktoré liečia rakovinu výživou. Tieto nemocnice dosahujú skoro 100% zotavenie v ranných štádiach (lokalizované tumory/rakoviny, ktoré ešte neboli zasiahnuté ožarovaním, otrávené chemoterapiou alebo nebolo do nich chirurgicky zasahované). Väčšina z pacientov liečená Laetrile má pozitívne reakcie počínajúc nárastom pocitu duševnej pohody a dokonca optimistickejšieho pohľadu na život ako aj zreteľné reakcie ako zvýšená chuť do jedla, nárast hmotnosti a často obnovenie prirodzenej farby, zníženie alebo odstránenie bolestí. V tisíckach prípadoch sa potvrdila úplná regresia všetkých symptómov rakoviny.
Tieto informácie boli prevzaté z webovej stránky http://www.worldwithoutcancer.org.uk. Na tejto stránke nájdete také informácie ako dokumenty, prieskumy a štúdie týkajúce sa vitamínu B-17, jeho monografické zhrnutie, klinické štúdie, biologické a chemické popisy zničenia rakovinových buniek komponentmi B-17, certifikáty, pozadie prípadov, biografie, bibliografiu, fotografie, grafy, linky a iné.
Všetky dôležité informácie k tejto téme, nájdete aj v knihe Philipa Daya “Rakovina prečo stále umierame bez spoznania pravdy.”
Túto jedinečnú knihu v slovenskom preklade si môžete zakúpiť aj v našom internetovom obchode ( ostatný sortiment/knihy).
Marhuľové jadrá obsahujú horčík, kálium a látku zvanú amygdalin ( vitamín B17 ). Táto látka je nasadzovaná v alternatívnej liečbe rakoviny. Marhuľové jadrá sú výhradne určené ako potravinový doplnok na zlepšenie celkového zdravotného stavu a na posilnenie obranyschopnosti organizmu voči nádorovým chorobám. Ich užívanie je vhodné doplniť o ovocie, ktoré obsahuje špecifické enzýmy. Sú to hlavne papája, ananás, marhule ( enzýmy papaín, bromelín, pankreatín, trypsín )
Sú známe len veľmi zriedkavé prípady neznášanlivosti voči marhuľovým jadierkam. Keby ste ich náhodou zistili vo vašom prípade (nevoľnosť, závrate, atď.), zredukujte množstvo, alebo ich úplne vysaďte. Z tohto dôvodu je potrebné a dôležité, aby ste množstvo konzumovaných jadierok len pomaly zvyšovali a dôkladne pozorovali reakcie vášho tela.
Prevenčné užívanie : 6-10 jadierok /množstvo závisí od hmotnosti človeka a veľkosti jadierok/
Liečebné užívanie :odporúča sa cca 0,7 jadierka na 1 kg osobnej váhy.
60kg -cca 40 jadierok
65kg-cca 46 jadierok
70kg-cca 50 jadierok
80kg-cca 56 jadierok
90kg-cca 63 jadierok
100kg-cca 70 jadierok
Jadierka je potrebné užívať v menších množstvách 5-10ks vo viacerých dávkach.
Najlepšie so zeleninou,alebo tesne pred jedlom,ako prvý chod.
Je prospešné ich rozžuť až na tekutinu /môžu sa pomlieť hned pred konzumáciou /,
v klude bez sledovania televízie,počúvania rádia,...inej činnosti ktorá odpútava
našu pozornosť a tým oslabuje tráviace procesy a celkový liečebný účinok akéhokoľvek pokrmu.
CENA: 500g-10,50eur
1kg-20eur
OD 3kg-bez poštovného